Selecteer een pagina

Wie ben ik en voor wie werk ik?

Mijn (vaardigheid)niche is communicatie. Mijn kracht ligt erin om alle communicatielijnen scherp te stellen. Denk aan documenten voorbereiden, website onderhoud, sociale mediakanalen, promoten van de ondernemer, blogs/ vlogs, etc.
Ik hou van versimpelen/vereenvoudigen. Systemen moet makkelijk toegankelijk zijn en makkelijk te begrijpen en gebruiken.
De mensen waar ik graag mee werk zijn bijvoorbeeld zelfstandige ondernemers of uit het MKB.

Het gevoel dat ik uitstraal is vertrouwen, aandacht hebben voor de ander, bereidheid, dat ik makkelijk toegankelijk ben. Ik werk doelgericht wat ook meteen duidelijkheid schept.

Drie woorden die mijn klanten moeten onthouden:

Communicatie

Bekendheid geven

Sociale media

Mijn visie en missie

Jouw virtuele partner om echt werk van jouw zaak te maken en alle communicatielijnen scherp te stellen!
Ik help jou bij orde in jouw onderneming te brengen en jouw onderneming meer bekendheid te geven. Ik zorg ervoor dat jij krachtig naar buiten toetreedt en zichtbaar bent voor jouw klanten.
Mijn kernwaarden zijn Teamspeler, Analytisch, Maatwerk, Inspirerend, Structuur.

Mijn unieke belofte

Ik beloof jou dat jij tijdens het samenwerken met mij meer gezien wordt in de markt, meer klanten aantrekt en doorgroeit met jouw bedrijf!

Ik ben ontzettend goed in orde op zaken stellen, kijken waar de knelpunten liggen en hoe dit weer hersteld kan worden. Communicatie speelt hierin een zeer belangrijke rol. Hoe presenteer jij je als ondernemer? Hoe is jouw onderneming opgebouwd?
Orde op zaken stellen en communicatie is altijd mijn rode draad geweest door mijn carrière heen. Ik heb op verschillende niveaus hiermee te maken gehad en kan goed afstemmen op datgene wat er gevraagd word.