fbpx
Selecteer een pagina
VA-Tamis online marketeer en thuis les geven

Thuis lesgeven

Je zal wel denken… een VA (virtual assistent) die met tips komt over thuiswerken met kids.

Hoe ik bij dat idee kom? Nou ja, ik heb zelf 2 jongens in de basisschool leeftijd en ik werk thuis. Ik heb dus ook te maken met het combineren van thuiswerken en thuis les geven.

Daarnaast heb ik met veel interesse vanaf een afstandje bekeken, beluisterd en gelezen wat er allemaal gebeurt en gezien waar mensen tegen aanlopen in deze bijzondere (moeilijke) tijden.

Ik heb ruim 14 jaar ervaring in de zorg en dit heb ik de laatste 8 jaar gecombineerd met werken als ondersteunend begeleider in het speciaal onderwijs/ZML onderwijs en als gezinsondersteuner.

En daarom dacht ik; laat ik al mijn ideeën en ervaringen in een boekje bundelen. Simpele tips om gezinnen te helpen om toch op een positieve manier deze uitdagende periode aan te gaan en te kunnen doorstaan.

Dus kom maar op met het thuiswerken en thuis lesgeven!

Thuis les geven

Dit is je kans

Om mijn e-book en coaching te perfectioneren ben ik bezig met een try-out te lanceren.

Hiervoor ben ik op zoek naar gezinnen met kinderen van de basisschool leeftijd die thuiswerken moeten combineren met thuis lesgeven.

Het liefst zoek ik minimaal 10 gezinnen die dan gratis mijn e-book krijgen en gratis 8x een coaching sessies, in ruil voor hun feedback. Ik koppel er gelijk een onderzoek aan vast om te kijken hoe het met gezinnen gaat voor de coaching en een tijdje na de coaching. Dit volledig anoniem natuurlijk.

Weet jij of ken jij een gezin die hier baat bij zou hebben, zou je ze willen informeren over mijn onderzoek?

Ze mogen zich aanmelden via de mail: info@va-tamis.nl. Aanmelden via de website kan natuurlijk ook, hiervoor kunnen ze het contact formulier hieronder invullen.

Super fijn dat je even de tijd nam om mijn bericht te lezen en nog leuker wanneer je dit onder de aandacht van gezinnen brengt.

Thuis lesgeven en thuisonderwijs

Contact formulier

12 + 8 =